Dag 24, 25 en 26: Karlshamn – Eelderwolde – Karlshamn (1600 km :))

Na de nodige voorbereidingen laat ik mijn bootje in de haven van Karlshamn achter en ga ik op weg voor een korte break naar Nederland. Morgen studeert mijn zoon af, vervroegd, zou eerst in september zijn. Dat kan ik niet zomaar voorbij laten gaan! Daarom ben ik blij dat de organisatie van Blue Ribbon mij toestemming heeft gegeven om de tocht te onderbreken. Zij begrijpen dat je als vader bij het afstuderen van je zoon wilt zijn.

Dankzij de vooruitgang en met wat hulp van het thuisfront toen de treinen niet meer verder bleken te rijden dan Amersfoort, kom ik zondagnacht thuis. Vreemd, maar ook wel leuk, om ineens uit het ritme te zijn en terug in mijn oude omgeving. Alles is hier zo anders en luxe, drinken uit een kopje, lekkers op een bordje, stoelen met kussens in plaats van een lekkere steen…


Niet zo heel duurzaam…

Maandagmiddag houdt Tim zijn afstudeerpraatje Er is veel belangstelling van vrienden, familie, zijn stagebedrijf en natuurlijk de afstudeercommissie. Hij doet het erg goed en haalt daarmee het laatste onderdeel van zijn studie. Hij is klaar! Ik ben heel trots op hem en blij dat ik erbij ben.

Dinsdagochtend vroeg zwaaien Christa en Inge mij uit in Eelde en tegen de middag ben ik ineens weer terug in Karlshamn.

Mijn bootje ligt er nog, gelukkig!!! Ik zet mijn tentje op, doe wat boodschappen en zorg voor de laatste voorbereidingen, zodat ik morgenochtend weer vroeg op weg kan, verder met mijn tocht rond de Zweedse kust. Ik maak me wel druk of en hoe ik weer in het kano-ritme ga komen. Vroeg naar bed is altijd een goed besluit, dus doe ik dat!

2 Replies to “Dag 24, 25 en 26: Karlshamn – Eelderwolde – Karlshamn (1600 km :))”

  1. Gefeliciteerd!
    Dat is wel even omschakelen, maar dat gaat lukken. Peddel vrolijk verder!

  2. Rick, wat een bewondering heb ik voor je. En gefeliciteerd met Tim. Goed dat je daar ook bij kon zijn. Heel veel succes verder….met deze hitte kun je maar beter op het water zitten, dus zo gek heb jij het nog niet bekeken :).

Comments are closed.