Dag 40, 9 juli 2019: Sandskär – Nynäshamn (5,6 km)

Ik wacht even tot de ergste windvlagen voorbij zijn deze ochtend. Ik heb namelijk gezien dat ik nog in een staart zit van windkracht 5. Ik zie wel, dat het nu wat aan het afnemen is en om 8 uur ga ik uiteindelijk op pad. Van mijn mooie strandje naar Nynäshamn-haven, om water te halen en boodschappen te doen, want het eten vliegt er doorheen.

De wind is recht tegen en ik probeer met een soepele slag er tegenin te varen. Dat gaat prima. En toch, als ik in Nynäshamn aankom, voel ik me op een of andere manier gebroken. Maar ik heb ook een mazzeltje, want er staat een rijdende bakker in de haven, met allemaal fantastische broodjes. Op een bankje eet ik een heerlijk puddingbroodje en een verse ‘kanelbullar’ en heb een leuk gesprek met de bakkersvrouw. Zij is erg sportief en doet aan trekkingskiën en Alpenmarathons.

….mmmm…
Belaagd door kauwtjes, die ook wel zo’n lekker bolletje lusten…

Ik laad de kano vol met vers eten. Maar het rottige gevoel gaat niet weg. Ik ben een beetje ziek en besluit om daar eerst overheen te komen voordat ik weer in de boot stap. Dus ik blijf vandaag gewoon in Nynäshamn. Eerst maar eens beter worden.

805-810

5 Replies to “Dag 40, 9 juli 2019: Sandskär – Nynäshamn (5,6 km)”

  1. nou rick, hou vol hoor, wel leven hier met je mee. ben je inmiddels als iets opgeknapt??

  2. Goed dat je ook je rust neemt…dat is nog meer genieten, want je gaat al zo hard, voor je het weet is het avontuur al weer voorbij.

Comments are closed.