Dag 52, 21 juli 2019: Kråkön – Hölick (12 km)

Het mooie plekje vandaag achter mij. Ik heb flink zitten puzzelen op de weersvoorspelling, want het is erg aan het waaien uit het oosten. Dus over de zee. Ik hoor de golven al de hele nacht. De wind zal in de loop van de dag toenemen. Maar ik moet langs een heel lang stuk rotskust waar verder geen schuilmogelijkheden zijn. Dus ik heb twee plannen.

Eerst maar heel vroeg op en kijken hoe het is buiten. En als het gaat, dan kan ik in 2 uur langs de rotskust. En dan ga ik daar ter plekke kijken of ik verder ga of dat ik daar blijf. Plan B is als ik het wat te ruig vindt, dan kan ik met de wind mee naar de haven waar ik eigenlijk gisteren had willen eindigen.

Het wordt plan B. Ik word zo door elkaar gehusseld, daar heb ik even geen trek meer in. Dus wordt het een kort dagje naar de haven, 12 km. De rest van de dag gebruik ik om spieren te rekken, oefeningen te doen en uit te rusten.

En is een camping. De dame bij de receptie is zo geïnspireerd door de tocht die ik maak, ze zegt: de haren op mijn arm staan ervan overeind! Ze wil zelf ook graag zoiets doen, daar droomt ze van. Ze hebben hier tipi’s en ik denk, indianen trekken ook altijd rond! Ik vind het wel leuk om ook eens uit te proberen, een nachtje in een tipi slapen!

1046-1053

2 Replies to “Dag 52, 21 juli 2019: Kråkön – Hölick (12 km)”

Comments are closed.