Dag 53, 22 juli 2019: Hölick – Mellanfjärdens (50 km)

Een hele bijzondere dag vandaag, want ik ga Christa weer zien, mijn liefste. Ik heb een camping uitgezocht aan het water, ongeveer op een 50 km-punt. Daar gaan we elkaar ontmoeten.

Gekke groene rotsen en keien

Ik ga wat later weg, omdat de wind gaat toenemen en draaien naar wind-mee. Dan kan ik iets uitgeruster beginnen aan het stuk tegenwind. Tegenwind, daar ben ik ondertussen wel handig in.

Ik doe mijn nieuwe schema, met veel tussenstops waarin ik veel eet. En ik geniet enorm van de bijzondere en ruige landschappen. Langs een heel stuk kust zijn de rotsen en keien groenig, heel bijzonder.

Er zijn wat vlagen van tegenwind waardoor ik een beetje nerveus word over de tijd dat ik aan zou komen. Ik wil natuurlijk zo snel mogelijk bij Christa zijn. De wind draait naar oostenwind en komt nu van zee, maar is niet zo heel hard. Dat is fijn, want daardoor kom ik mooi op tijd op de afgesproken plek en kan ik snel mijn tentje opzetten, alle spullen te drogen hangen en even onder de douche.

En dan komt Christa het terrein op rijden! Dat is echt super! We hebben eindeloos veel bij te kletsen. Ik wil haar nog het hartjeskoekje geven, maar dat zit helemaal onder in mijn muesli-tonnetje. Dat bewaar ik dan tot morgen!

Van 1053 – 1068

One Reply to “Dag 53, 22 juli 2019: Hölick – Mellanfjärdens (50 km)”

Comments are closed.