Dag 62, 31 juli 2019: Järnäsklubb – Blågr (4 km)

Na 2000 km stopt het avontuur! Mijn schouderblessure voelde niet veilig in de golven en veiligheid staat bovenaan. Nog 370 km naar Haparanda.

Een lid van de jury van de Blue Ribbon zegt, kom terug in september als je blessure over is. Dat overweeg ik nog… Maar ik kijk terug op een bijzondere reis, 2000 km kust in mijn uppie. De overweldigend mooie natuur, de ontmoetingen en nieuwe vrienden en het ontdekken waarom ik dit eigenlijk doe, vanwege de vrijheid in de natuur, heel dicht bij de beestjes en voor de uitdaging te doen waar je van droomt.
Bedankt voor alle leuke reacties tijdens de reis, Rick.

12 Replies to “Dag 62, 31 juli 2019: Järnäsklubb – Blågr (4 km)”

 1. Tack för en fin berättelse och fina bilder. Jag har följt dig sedan dag 1.
  Leif Strandberg
  Söderhamn, Hälsingland

 2. Prachtige foto’s, mooi avontuur, verstandige keuze. Wie weet in het najaar nog een weekje aftrainen.
  Kom maar gauw uitblazen op het werk.😉
  Gefeliciteerd voor het bereikte.
  Franklin

 3. Rick, we zijn met zijn allen hier hartstikke trots op jou! 2.000 kilometer in je eentje, veel avonturen beleefd en weer herenigd met je geliefde! Hulde!

 4. Hallo Rick, Een wat verlate reactie onzerzijds, maar niet met minder waardering voor je geweldige prestatie. Dank voor de mooie verhalen en de beelden erbij. We wensen je toe dat het schakelen naar werk en het “gewone leven” je zonder problemen zal lukken. Groetjes, ook voor Christa, van Evert en Hanneke uit Oudenbosch (Bijna Zeeland).

  1. Bedankt. Tja dat schakelen… Ik heb weer aan jullie gedacht toen er een aantal motorjachten overvallen werden door nare hoge golven… net als toen op de Wadden. en ik maar peddelen. Groeten ook van Christa (uit Zierikzee, Zeeland:)

 5. I have follow your HBB paddling by internet (google-translate from Dutch to Swedish 🙂 ) and i really hope that you recover from your shoulder-injury and that you can finish the HBB later in September. Good job anyway, it´s a long journey

  1. Hi Ronny, Nice google-translate worked good enough! Thanks for your comment, i started for two days now with recovery training:)

 6. Rick, van harte gefeliciteerd met je geweldige prestatie! Echt super! We hebben grote bewondering voor je. Zoveel doorzettingsvermogen, zo veel liefde voor de natuur, zo opgewekt en positief en zo sociaal. En prachtige foto’s, filmpjes en verhalen. Heel fijn dat je dat allemaal met ons hebt willen delen! Veel sterkte met wennen aan het gewone leven… Wij genieten nog even van de rimboe in Noorwegen maar hopelijk tot gauw! Liefs, Cora en Frank

 7. Bedankt voor jullie super leuke reactie (s), doet mij enorm goed! Heel veel plezier in de prachtige wildernis van Noorwegen.

Comments are closed.