Dag 93-94, 30 aug-1 sept: Roadtrip to Järnäs!

De kanokoorts loopt weer hoog op nu de schouderblessure voldoende hersteld is. Samen met Christa met de kano op het dak naar Kopenhagen! Daar wisselen zeekajakker Rune en Christa van plaats. Rune gaat samen met mij naar het Noorden en Christa gaat weer terug naar Nederland.

De tijd vliegt onderweg, tot op het moment dat de auto pruttelt…. Hij is sneaky van autogas op benzine overgegaan. De auto vertraagt al, maar daar verschijnt een bord ‘benzinepomp 2 km’. Poe, zouden we het redden… en verder wil hij niet. Daar staan we dan, met eten en water voor 7 dagen, maar geen benzine. Gelukkig is het snel weer okee en kunnen we weer verder. Voor de nacht vinden we een camping en slaap ik weer in mijn vertrouwde tentje.

Tot ik ‘s ochtends heel vroeg wakker word van een onweersknal. In een reflex schat ik in dat ik de boel nog kan opbreken voor de regen losbarst. En dat lukt voordat de hemel openbreekt. Rune heeft een heerlijke kardemom cake die we om 4 uur ‘s ochtends in de auto opeten als ontbijt. Met de bliksem knallend om ons heen en een droge tent om straks mee te beginnen. Het voelt als Easy Kayakker part two;) het avontuur is al begonnen en de reflexen zijn er nog:)

One Reply to “Dag 93-94, 30 aug-1 sept: Roadtrip to Järnäs!”

Comments are closed.