Wat is Blue Ribbon HBB 2019?

Dat is een nieuw avontuur van Rick, die deze zomer in zijn Greenland kajak ‘Sustainable Solo’ rond Zweden gaat varen. Hij vaart een traditionele kanotocht langs de hele Zweedse kust. Vanaf de grens van Noorwegen, waar de Sustainable Dream vorig jaar eindigde, tot Happaranda aan de grens van Finland.

Wie deze tocht binnen een jaar met succes volbrengt, komt in aanmerking voor een Zweeds ‘Elfsteden-kruisje’, de Blue Ribbon of Havspaddlarnas Bl√• Band (HBB). Het is een tocht met een aantal spelregels. Het gaat om een pure solotocht, die je in een √©√©npersoonskajak moet volbrengen, op eigen kracht, zonder zeil en zonder hulp van anderen.

Via deze blog houdt Rick je op de hoogte van zijn ‘Sustainable Adventure’ van dit jaar.

Blue Ribbon, HBB link: https://www.havspaddlarnasblaband.se

5 Replies to “Wat is Blue Ribbon HBB 2019?”

  1. Rick, wat ontzettend stoer dat je dit gaat doen! Ik heb grote bewondering voor je. Ik hoop dat het je droom waarmaakt en je een behouden vaart hebt. Prachtig zal het sowieso zijn. Heel veel plezier en succes en doorzettingsvermogen. Maar dat heb je wel. We gaan je volgen!!!

      1. Natuurlijk! Maar ik voel me wel een watje, zo achter m’n computer, jou volgend voor je Elfsteden-kruisje en onze zoon die nu van vandaag op morgen de Elfstedenmarathon roeit…en wij straks met de auto (en veerboot) naar Noorwegen. Daar wel lekker kamperen en trektochten met de rugzak maken, dus wat minder avontuur maar hopelijk ook veel buitenlucht, rust, ruimte en natuur. Een behouden vaart en een ontzettend mooie tocht gewenst, Rick!!!

  2. rick, alle van seggeltjes en bakkertje wensen je heel veel succes op deze tocht. Precies 1 jaar geleden gingen jullie samen het avontuur aan en ook nu zullen wij je op de voet volgen. En we beloven dat we voor christa zullen zorgen.
    hou ons goed op de hoogte van je vorderingen en belevenissen. En rick: JE KUNT HET, DAT WETEN WE ZEKER!!

Comments are closed.