I can travel lightyears!!!

Heel zeeland heb ik langs gevaren en heb prachtige stranden gezien. Nu zit ik een storm uit in Katwijk. Mijn kano heb ik achter een rij strandhuisjes gelegd, uit de wind. Toch verwacht ik dat een deel van mijn bootje onder het zand zal verdwijnen dat om de hoek stuift. Dat graaf ik wel weer uit.

Een echte Katwijker, Pieter, wijst mij de weg hier en vertelt waar je de beste vis kunt halen:):) Naast het uitpuzzelen van volgende etappes, heb ik zin om te gaan tekenen. Een tekenwinkel uit Leiden brengt een setje, zelfs naar het strand. Echt super. Door Corona is dit, denk ik, ook gewoner geworden. Op het tasje van de tekenspullen staat een fantastische leuze. ‘Dream and create, by painting I can travel lightyears….’ En dat doe ik, maar niet alleen door te schilderen :):)

2 Replies to “I can travel lightyears!!!”

 1. Hallo Rick,
  Het zit je gedurende dit avontuur niet mee. Waar zit je op dit moment? We zijn benieuwd!
  Groeten van Evert&Hanneke

  1. Hoi Evert en Hanneke,
   Klopt, goed gezien! Deze week weer aan het werk voor de Waddenzee, ben tot Katwijk gekomen en probeer de tocht nu in etappes te vervolgen in de weekenden. Maar de tocht langs Zeeland, de oversteek van de Wester- en Oosterschelde, het prachtige groene strand van Goeree en de tocht naar het Haringvliet was indrukwekkend!!

   Groeten, Rick

Comments are closed.